Äggbotten- laxwrap

Här kommer ett recept på en bra äggbotten som är väldigt användbar.
Man gör den i långpanna och jag tog ca 1/3 del och gjorde en laxwrap av.

Grundreceptet är superenkelt och består bara av några ägg och lite salt.

Separera 4 ägg och vispa vitan hårt till ett fluffigt skum. Vispa gulorna lite med en gaffel och ha i 1 krm salt. Rör ner gulan i vitan, försiktigt så du behåller så mycket som möjligt av fluffet.
Bred ut smeten på bakplåtspapper på en plåt och grädda på 150-175 grader i ca 10-15 minuter.

Jag tog sedan ca 1/3 av denna äggbotten och bredde på getost ( går självklart bra med annan färskost men jag älskar getost) och hade på sallad, paprika i strimlor, delade oliver och en bit varmrökt lax.
Rulla ihop till en rulle, ät och njut. Passar bra att ha med sig i matlåda, som picknickmat eller när du är på språng.