Winthers fröknäcke

Här kommer recept på mitt goda fröknäcke.

1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl psylliumfrö
0,5 dl chiafrön
1,5 msk fiberhusk
0,5- 1 tsk himalayasalt/ havssalt
50 g kokosolja/ kokosfett
2.5 dl kokande vatten

Häll upp fröblandningen i en skål. Koka upp vattnet och smält kokosoljan i vattnet. Blanda ner vätskan med fröblandningen och rör om ordentligt.
Häll allt på en plåt täckt med bakplåtspapper. Kavla ut tills den täcker hela plåten, skär spår så det blir ca 25 st bitar.
Grädda bröden 50 minuter i 150 grader och eftergrädda bröden i minst 2 timmar i 50 grader för att få den rätta krispigheten. Dela i bitar där du skurit och låt svalna på plåten.

Ät och njut av ditt hembakta fröknäcke med ditt favoritpålägg.