Jul goda LCHF Jul

Julen är på många sätt en perfekt högtid för oss som äter LCHF. Det mesta av maten på julbordet kan man ju faktiskt att äta utan problem, bara man bara tänker efter. Köttbullar är ju bra mat, bara ingen har fått för sig att fylla ut köttfärsen med ströbröd. Skinkan är ju toppen om man struntar i ströbröd till griljering, man kan istället använda mandelmjöl. Prinskorven är ju bra om korven har hög kötthalt och inte så mycket skräp i sig. Vissa maträtter är lätt att hitta bättre alternativ till och vissa saker gör man kanske bäst i att undvika helt, men det avgör man självklart själv. Eftersom jag äter LCHF för att inte ha ont i kroppen gör jag inga större utsvävningar eller avsteg under julen helt enkelt för att jag inte tycker att det är värt det.

När jag började äta LCHF för 9 år sedan så gjorde jag det i november. När sedan första julen kom hade jag redan fått flera hälsofördelar och hade inga tankar på att slarva, förutom med en portion Janssons frestelse som alltid varit en favorit på julbordet. Förvånande nog så  smakade potatisen i min svågers Jansson sött, trots att alla andra hyllade smaken på den och efter två tuggor fick det vara nog för min del. Insåg att mina smaklökar hade förändrats på bara dryga två månader. Jag var ganska nöjd med det eftersom just potatis är något min kropp reagerar väldigt negativt på och smakar det dessutom inte gott så är det ju inte svårt att avstå.

Jag har genom åren testat en massa olika recept och här kommer mina absoluta favoriter på julbordet, det jag verkligen inte vill vara utan. Du hittar alla mina julrecept under fliken julmat eller klicka på länken här  http://lchfwinther.se/recept/julmat/

 

One thought on “Jul goda LCHF Jul

  1. Hello buddy. It was hard to find this site in google.

    It’s not even in top 10. You should focus on strong backlinks from high authority sites in your niche.
    I know of a very effective free method to get high quality links and instant traffic.
    The best thing about this method is that you start getting traffic right
    away. For more details search in google for; masitsu’s tricks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + åtta =